06-470 170 64.

“Ik kan heel kort zijn: Frits en zijn collega zijn enorm harde werkers die ouderwets vakwerk leveren. Niets is ze te veel: in regen en kou werkten zij door totdat alles af was. Het resultaat is prachtig. De hele buurt geeft complimenten over de ‘restyling’ van ons huis. Ik kan iedereen aanraden om met Frits in zee te gaan. Dank je wel nogmaals voor je enorm goede inzet!”

Hedwig van Bree, Huizen (december 2016)

“Impressies… Zo, weer een zijde van ons huis klaar…
Vorig jaar waren enkele voegers bezig bij een huis in de buurt. Eén van hen – Frits – heb ik toen gevraagd om eens naar ons huis te kijken. De staat van het voegwerk was niet al te best meer. De afspraak was dat hun volgende project ons huis zou zijn. In samenspraak met de gemeente werden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en goedgekeurd. Afspraken werden gemaakt en keurig nagekomen. De oude voeg (130 jaar?) werd uitgehakt, alles werd gereinigd en er moest gerestaureerd worden. Daarna kwam de finishing touch… Wat een prachtig resultaat! En er was nazorg: Men kwam ook na al het werk nog kijken of alles goed was, kortom: Frits en zijn helper zijn een echte aanrader!!!”

K. Korving, Voorthuizen (juni 2016) 

Ik kan heel kort zijn wat Frits en Alexander aan de valkseweg hebben gedaan was vakwerk…als ik een cijfer moet geven >10+

Henk Van der Hoef , Barneveld (November 2018)

12 + 12 =